STEDET ER RUMMET

GRUPPEUDSTILLING, DEN FRIE 2014

”REKOGNOSCERING-HVIS DU HAVDE VÆRET HER FØR OMLÆGNINGS ARBEJDET FANDT STED, VILLE DU TYDELIGT KUNNE SE, HVOR STOR EFFEKTEN HAR VÆRET.

EFTER OVERFLADEN PÅ MODULET BLEV MODIFICERET, ER PRODUKTIVITETEN STEGET MED MINDST DET DOBBELTE. HVIS DU STADIGVÆK IKKE FORSTÅR HVOR OMFATTENDE ÆNDRINGERNE HAR VÆRET. KAN JEG KUN FORKLARE DET VED, AT VI MED ER GÅET FRA AGRONOMIENS VUGGE TIL ET UDVIKLINGS STADIGE, SOM INGEN FØR OS TIDLIGERE HAR BEFUNDET SIG PÅ. ”

træ ,papmache,maling,lim, modelgræs og spraymaling

REKOGNOSCERINGER – DET BLEV, SOM I KAN SE ALDRIG REALISERET. ENTUSIASMEN VAR STOR I BEGYNDELSEN, OG MIDLERNE STRØMMEDE IND. MEN PLUDSELIG VENTE FOLKESTEMNINGEN, OG MED DEN OGSÅ BESLUTNINGSTAGERNE.

2010

træ, papmaches, maling, lim, selv tørende ler

UDEN TITEL 2012

Rekognoscering – Se hvordan det er anlagt enkelt og smukt, med en helt særlig fornemmelse for rumlighed. Et fantastisk eksempel på hvordan æstetik og funktionalitet går op i en højere enhed. Vi har med andre ord skabt en højteknologisk produktionsenhed som samtidig respekteret og overholder værdigrundlaget fra en  konventionel og bæredygtig landbrugsprouktion. 2013


Træ og farvet sand.
'

Rekognoscering - Vi har længe haft vores opmærksomheden rettet mod de nye dyrkningsarealer, da vi har været t ivrige efter at konstatere, om de nye systemet har nogen real nytte værdi. Tanken var, at gøre hver enkel arbejder ansvarlig for hver deres jord lod .

Og der med involvere dem på et mere personligt plan. Som så forhåbentlig vil føre til en højere produktivitet. 2013Træ, farvet sand